Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
13-10-2016
Aangeboden & Gezocht: off- en online marktplaats

Heb je iets over of zoek je iets, bijvoorbeeld een stick, schoenen of scheenbeschermers? Dan hebben we nu twee oplossingen. In de kantine hangen sinds deze week 2 borden: 'Aangeboden' en 'Gezocht'. Hang een briefje aan het knijpertje en misschien kun je samen met een ander lid tot een leuke deal komen! Alina van Marsbergen, bedankt voor dit snelle initiatief.
Ook online hebben we een oplossing. Via http://hdlmarktplaats.messageboard.nl/forum/index.php kun je spullen aanbieden en vragen. Saskia Verbeek,  jij ook bedankt voor dit snelle initiatief.

Vaak kunnen spullen nog best een jaartje mee en via deze off- en online 'Vraag en Aanbod', kun je snel binnen de club aanbieden en zoeken.
Het messageboard op Marktplaats is een forum alleen voor de leden van onze club. Hier kun jij of je ouders gebruikte hockeyspullen te koop aanbieden of kijken wat er te koop is.



Hoe werkt het?
Je meldt je eenmalig aan en via een activatie link in een mail heb je direct toegang tot het forum. Je plaatst een bericht met hetgeen je te koop aanbiedt in de juiste categorie en wie interesse heeft, kan erop reageren, zichtbaar voor iedereen. Eventueel kan er, als er privé gegevens gedeeld moeten worden, een privé bericht gestuurd worden van lid naar lid. Dit kunnen zij alleen lezen. Zodra iets is verkocht, laat de verkoper dat weten door middel van een reactie bij het artikel wat verkocht is en kan Saskia het bericht verplaatsen naar het archief met verkochte spullen. Zij zal dus het forum beheren.

Heb je suggesties, neem dan contact op met Saskia van Beek via [email protected]

Foto's: http://www.hdlhockey.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=614&Volledig=1





 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Lotte van Beek - Bongers
Wedstrijdschema
Teams