Inloggen
Activiteiten
Statistieken
zaterdag 15 augustus 2020
Aantal leden (info) 195
Nu online 40
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 74,4%
terug naar vorige scherm
15-2-2020
Vertrouwenspersoon

Beste ouders en leden,

 

Bij sportverenigingen zoals de onze kan het voorkomen dat er zaken zijn die je graag wilt delen met iemand die je in vertrouwen kunt nemen. Dat kan betrekking hebben op de omgang met elkaar binnen teams, de houding of het gedrag van ouders, trainers, coaches of andere functionarissen binnen de club. In die gevallen is het goed om je tot iemand te kunnen wenden die onafhankelijk is en die op een vertrouwelijke manier kan omgaan met de informatie die je wilt delen.

 

Je moet hier niet alleen denken aan misstanden, (sexueel) misbruik en intimidatie, maar ook aan de houding en de manier waarop bijvoorbeeld ouders, coaches en trainers met jongere leden binnen de club omgaan.

 

Daarvoor heeft onze club sinds kort een vertrouwenscontactpersoon aangesteld in de persoon van Paula Koenders. Paula is ouder van 2 kinderen bij de club (Bram Luyendijk, JE8 tallen en Floor Luyendijk, benjamins). Paula is sinds 13 jaar huisarts en werkzaam in haar eigen praktijk in Veghel.

 

De vertrouwenscontactpersoon is er niet voor zakelijke kwesties of voor (bijvoorbeeld) kwesties rondom teamindelingen en dergelijke.

 

Wij hopen met Paula een geschikte vertrouwenscontactpersoon te hebben gevonden waarbij je -indien nodig- met vragen en problemen terecht kunt.

Camiel Aarts, voorzitter

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Nieuws
Klik hieronder op Facebook,
Twitter of de Standenmotor
van de KNHB
https://www.facebook.com/hdlhockeyclub
Club Competitie
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: % |week: %