Inloggen
Activiteiten
Statistieken
zaterdag 15 augustus 2020
Aantal leden (info) 195
Nu online 30
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 74,4%
terug naar vorige scherm
5-4-2020
Corona update

Beste leden en ouders,

 

Na het eerste hockeyweekend  4 weken geleden is het stil geworden op onze velden en gelet op de adviezen van de overheid en van de KNHB ziet het er niet naar uit dat er op korte termijn weer gehockeyd kan worden. Hoe jammer is dat omdat we daar uiteraard allemaal vreselijk veel zin in hadden, zeker met dit mooie weer.

 

Na de eerste adviezen van de overheid en van het RIVM hebben ook wij alle trainingen gestopt en hebben wij ons complex gesloten. Gelukkig wordt daar door iedereen inmiddels ook goed gehoor aan gegeven. Omdat nu echter al duidelijk is dat groepsactiviteiten tot 1 juni a.s. so wie so geen doorgang vinden zullen het jaarlijkse hockeykamp met Hemelvaart dit jaar dus ook niet doorgaan. Ook de geplande informatie avond op 16 april om de belangstelling van Walking Hockey te polsen is afgezegd. Die informatie avond zal vermoedelijk pas in het nieuwe seizoen worden gehouden. Of de Minislotdag in juni doorgaat is nog onzeker omdat dat afhangt van de vraag of de huidige maatregelen nog worden verlengd. 

 

Onze club heeft doorlopende financiële verplichtingen en Martin de Visser, onze penningmeester houdt in de gaten of we in het kader daarvan ook een beroep kunnen doen op de tegemoetkomingen die door de overheid beschikbaar worden gesteld. Doordat de kantine niet open is en daar geen omzet wordt gemaakt, valt een belangrijk deel van onze inkomsten weg. Het is nu nog onduidelijk hoe dat alles financieel voor de club zal uitpakken, maar het is duidelijk dat we daarbij ook een beroep zullen moeten doen op de solidariteit van ons allemaal.

 

De KNHB houdt voorlopig vast aan de mogelijkheid dat er dit seizoen nog gehockeyd kan worden (zie www.KNHB.nl). Hoewel we daar als club blij mee zijn, is daardoor echter nog niet duidelijk hoe het verder gaat met de competities, de trainingen, bijeenkomsten, feestjes, teamindelingen etc. Zo gauw er nieuws is laten we het weten via onze website en via Facebook.

Voor de teamindelingen is daarbij wel van belang dat een eventuele opzegging van het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen voor 30 april a.s. moet plaats vinden. Zeg je niet op tijd op, dan wordt je uiteraard ook voor het nieuwe seizoen weer ingedeeld. Ook is dan de contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd.

 

We doen er als club alles aan om deze situatie voor iedereen zo goed mogelijk te overbruggen. Mocht je vragen, opmerkingen of tips hebben, neem dan contact op met het bestuur.

 

Natuurlijk wensen wij iedereen veel gezondheid toe, pas goed op jezelf maar zorg ook goed voor anderen. We hopen iedereen snel weer op het hockeyveld terug te zien!

 

Met sportieve groet,

 

 

Het bestuur

 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Nieuws
Klik hieronder op Facebook,
Twitter of de Standenmotor
van de KNHB
https://www.facebook.com/hdlhockeyclub
Club Competitie
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: % |week: %