Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
28-11-2020
Activiteiten December 2020

Activiteiten HDL December 2020

In de maand december bruist het bij HDL!! Heel veel leuke activiteiten die je niet wilt missen. We rekenen erop dat we heel veel leden gaan zien, dat we een file door het hele dorp zien voor de kerst Drive Thru en dat iedereen zoveel mogelijk kerstbroden en kerst verrassingspakketten verkoopt voor de record opbrengst die we dit jaar willen halen!!


HDL Husseltoernooi
Op zaterdag 5, 12 en 19 december organiseren we het HDL husseltoernooi voor alle jeugdleden t/m 17 jaar!! Tussen 10.00 en 12.00 uur worden er leuke wedstrijdjes gespeeld op kwartvelden. Je wordt bij aankomst gehusseld en weet dus nog niet met wie en tegen wie je speelt. Het winnende team van de dag wint uiteraard een leuke prijs! We rekenen erop dat alle leden aanwezig zijn tijdens het HDL husseltoernooi!! Kun je niet, laat het dan even weten aan je coach. Het wordt echter zo leuk, dat je het niet wilt missen! 


HDL vrienden / vriendinnen toernooi
In de kerstvakantie organiseren we op woensdag 23 december een hockey toernooi voor de jeugdleden en hun vriendje en vriendinnetjes. Tussen 10.00 en 12.00 uur wordt jij samen met je vrienden en vriendinnen ingedeeld in een team en speel je leuke wedstrijdjes!

Shoot Out competitie
Woensdag 30 december organiseert HDL shoot out’s vanaf 10.00 uur. Alle jeugdleden zijn welkom! 


Kerstbroden actie + kerst verrassingspakket
De kerstbroden actie is gestart! Dit jaar gaan we voor een record opbrengst, want ook bij HDL komt er door de huidige corona tijd minder geld binnen. We hopen dus echt dat alle leden hun best doen om broden te verkopen. Dit jaar kun je broden op de oude manier via het formulier ( zie bijlage ) wat je ontvangen hebt en op een geheel corona proof digitale manier. De link vind je hier.

Het digitale formulier deel je eenvoudig via WhatsApp, social media en email!

Helemaal leuk is dat we dit jaar ook een kerst verrassingspakket verkopen voor een fijne kerst bij je thuis! 


Kerst Drive Thru
De kerstmarkt kan dit jaar niet doorgaan, maar de activiteiten commissie heeft een geweldig alternatief bedacht! Op 19 december is de HDL kerst drive thru op de parkeerplaats bij HDL. Tussen 10.00 en 15.00 uur haal je hier de bestelde kerstbroden en kerst verrassingspakketten op. Wat we precies allemaal gaan doen, zeggen we niet… Maar zet de kerst drive thru in je agenda en zorg dat je die dag langs komt!


Wintertrainingen

Vanaf 7 december gaan de wintertrainingen in. In deze link vind je het trainingsschema wat vanaf dan geldt.

Corona en publiek: In deze tijd is publiek langs de velden nog niet welkom. Wij vinden dit ook heel jammer, maar hopen dat alle ouders zich hieraan houden. Dank je wel!




Bijlage: HDL kerstbrood actie 2020 inschrijfformulier.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Suus van den Broek
Anneloes Roubos - Wessels Boer
Wedstrijdschema
Teams