Inloggen
Activiteiten
Nieuws
14-4-2021
Fit met HDL - voor leden en ouders

HDL start met een corona proof conditie training voor leden ( vanaf B-teams ) en ouders; Fit met HDL!
Vanaf dinsdag 20 april start HDL met dit programma. Op het terrein van HDL worden 10 verschillende activiteiten en oefeningen uitgezet die je in groepjes van maximaal 4 personen kunt uitvoeren.
Lees meer >>
1-4-2021
Jouw mening telt! Vul de HDL leden enquête in!

Jouw mening telt! Vul de HDL leden enquête in! Op dit moment werken het bestuur en de KNHB aan het beleid van HDL voor de komende jaren. Dit beleid maken we samen met onze leden, ouders en andere betrokkenen. We willen de mening van iedereen verzamelen met een enquête. De KNHB analyseert daarna de gegevens, waarna nog een aantal
Lees meer >>
30-3-2021
1e & 2e Paasdag geen trainingen / wedstrijden

Pasen staat voor de deur! Gezellig! Aanstaande zondag 4 en maandag 5 april zijn er daarom geen trainingen / onderlinge wedstrijdjes. Zaterdag uiteraard nog wel. Fijne Pasen!
23-3-2021
Notulen ALV 23-02-2021

Beste leden en ouders en verzorgers,
Op 23 februari hebben de Algemene Ledenvergadering digitaal gehad en de notulen hiervan zijn inmiddels gereed en staan online op onze website onder het kopje downloads. Kon je er die avond niet bij zijn, heb je daar dus de mogelijkheid om alles terug te lezen. Veel leesplezier en hopelijk tot snel
Lees meer >>
8-3-2021
HDL op Instagram en Facebook!

Volg jij ons al op de socials? Zo ja, dan heb je vast gemerkt dat we de laatste tijd een stuk actiever zijn. We doen ons best om jullie op de hoogte te houden van allerlei HDL nieuwtjes. Heb jij berichten voor onze socials? Stuur het gewoon door via Insta of Facebook. Volg je ons nog niet?? Dan zou ik dat maar snel gaan doen... :)
24-2-2021
Freddy en Camiel: Lid van verdienste!

Tijdens de online ALV namen we afscheid van onze voorzitter Camiel en voorzitter TC  Freddy. Als blijk van waardering voor uitzonderlijke inzet en verdiensten binnen hockeyclub HDL hebben wij hen gister benoemd als lid van verdienste! Heren, enorm bedankt voor alles! We hopen jullie nog vaak bij HDL te zien? We zoeken nog actieve leiders voor
Lees meer >>
8-2-2021
Trainingen afgelast wegens winterse omstandigheden.

Gezien de huidige winterse omstandigheden met sneeuw en vorst, zijn de trainingen t/m 12 februari afgelast. Bij aanhouden van dit weer wordt deze periode verlengd. Geniet van de sneeuw!
31-1-2021
Sjoet! online - editie 1-2021

Je leest het goed! De Sjoet! is terug! Nu helemaal up-to-date in een online versie! Via Sjoet! gaan we je op de hoogte houden van HDL nieuws, events etc. De inhoud is steeds weer anders en hopelijk stuur jij iets wat je graag wilt delen! De Sjoet! is voor alle HDL leden, jong en oud!
Lees meer >>
21-1-2021
Algemene ledenvergadering HDL

Op 23 februari 2021 is de jaarlijkse ALV. Deze is ivm corona enkele maanden uitgesteld en zal nu online plaats vinden ivm de aanhoudende huidige omstandigheden.


Je kunt dus vanuit huis deelnemen. Om 20.00 uur start de online ALV ( leden vergadering ). 


Lees meer >>
4-11-2020
Opbrengst Rabo Clubsupport

De Rabo clubsupport actie zit erop en HDL is super blij met de opbrengst! Dankzij jouw stem krijgt HDL een bedrag van ruim € 963! Geweldig! 
Grote dank aan iedereen die op ons gestemd heeft en zeker ook aan de Rabobank voor deze steun!
Lees meer >>
8-9-2018
Nog even een aanvulling op de fietsen

Ik heb nog even een korte aanvulling op de fietsen.
Vanochtend liep ik vanaf het veld naar de parkeerplaats en viel me op dat er nog steeds veel fietsen staan en ook nog fietsen voor de poort (zie de foto). Dit is echt niet de bedoeling en dus nogmaals het verzoek om de fietsen op een juiste plek te plaatsen.
Lees meer >>

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Fenne Lunenburg